Yaver: 

- Efendim, Uludere’de 34 insanı paramparça ettik, öldürdük.
RTE:
- Ee ne olacak? Her kürtaj da bir Uludere’dir. Benim içim kan ağlıyordu da söylemiyordum. Aha şimdi söylüyorum. Bu memlekette her kürtaj olduğunda nüfus kaybediyoruz. Nüfus kaybetmek ne demek? Nüfuz kaybetmek demek. Kim kaybediyor nüfuzunu? Ben. Bu ne demek? Cinayet.
 
- Efendim, Kürt sorunu devam ediyor. Suç işlerken konuştukları Kürtçeyi çeviriyoruz, savunma yaparken kullanacakları Kürtçeyi kabul etmiyoruz. Cezaevlerini Kürtler doldurmuş durumda.
- Kürt sorunu yoktur. Terör sorunu vardır. Her kürtaj bir sorundur. Kürtaj sayısı kadar sorun varken nedir kardeşim sizin bu Kürt sorunu dediğiniz. Şu saçma sapan şeyleri bırakıp kürtajla ilgilenemediniz bir türlü.
 
- Efendim, krizde olan ülkeler kadar işsizlik var memleketimizde. Ataması yapılmayan öğretmenler, atamalarının yapılmasını bekliyor.
- Kardeşim biz onlara garanti mi verdik okulu okuyunca iş vereceğiz, diye. Okudularsa okudular. Okumasalardı. Atamaları yapılmamışmış. Her kürtaj bir ataması yapılmayıştır. Buna ne diyeceksiniz peki. Ana rahmine düşen bir fetüsün, bir bebe olarak atamasını yapmıyorsunuz. Bu bir cinayet değildir de nedir? Bunla ilgilenen yok ama değil mi? Varsa yoksa ataması yapılmamış öğretmenler. Ataması yapılmamış öğretmenler sorunu yoktur. Doğumu yapılmamış bebeler sorunu vardır.
 
- Efendim, bizim iktidarımız döneminde kadın cinayetleri çok yükseldi. Her gün dört-beş kadın cinayete kurban gidiyor.
- E onlar da kürtaj olmayaydı be bilader. Kürtaj oluyorlar. Üçer-beşer çocuk doğurmuyorlar. Eşitlikten meşitlikten bahsediyorlar. Adamlar da en sonunda cinnet geçirip, cinayet işliyor. Her cinnet, bir cinayettir. Kürtaj da bir cinayettir. Ha kürtaj olmuş, ha kadın cinayeti. Bana göre, kadının kürtaj olması zaten cinayettir. Artı bir de kadın cinayeti olmuş, olmamış çok da önemli değil. Kadın cinayeti yoktur, doğmamış bebe cinayeti vardır.
 
- Efendim, THY’de grev yapmaya çalışıyorlar. Çalışma koşullarının iyileştirilmesini istiyorlar.
- Her grev bir kürtajdır, cinayettir. Derhal yasaklayın. Çalışacak insanın çalışmasını engelliyorlar. Grev yapmaya çalışanların hepsini de işten atın. Bu da bir nevi kürtajdır. Görsünler bu artistler kürtajın ne demek olduğunu.
 
- Efendim, iş güvenliği yok. Durmadan iş kazaları oluyor, iş cinayetleri diyorlar…
- Arkadaş ne kadar çok cinayet şekli varmış bu memlekette yahu? Kadın cinayeti, iş cinayeti, Kürt cinayeti… Bundan sonra tek devlet, tek millet, tek bayrak, tek dil ve tek cinayet olacak. Oda kürtajdır. Cinayetlerimizi böldürtmeyiz. Cinayetlerimizi bölmeye çalışanlar en başta gelen hainlerdir, alçaklardır. Ekonomimiz büyüyor. Büyürken bazı fireler olur. Ölen işçilerin yerine işsizleri yerleştirirsek, işsizlik sorunumuz da kalmayacaktır.
 
- Efendim, Paul Auster diye bir yazar var…
- Cahil o be…
- Kars’taki heykel?
- Ucube. Tiz yıkılsın. Yıkıldı zaten.
- Tiyatrocular?
- Tiz özelleştirile. Bütün kamusallıklar, özel sermayeden hırsızlıktır, kürtajdır. 
- 4+4+4?
- Dindar ve 4x4 kindar nesiller hiçbir kürtaja uğramadan geliyor artık. Tiyatrolar özelleştirilsin ama din dersleri devlet eliyle verilsin. Oh olsun o entel tiyatroculara. 
- Afyon’daki içki yasağı?
- Tıksırıncaya kadar içip tıksırmasınlar. Onların iyiliği için. İlerde bize çok dua edecekler.
- Türban?
- Velev ki politik simge…
- Tekel işçileri?
- İdeolojik.
- Cumartesi Anneleri?
- Ne yaptıklarını bilmiyordum. Şimdi biliyorum. Ağar’ı hemen kurtardım ellerinden.
- Ağar da bir cinayet midir?
- Haşa! Ne diyon olum sen?
- Pardon efendim.
 
hakanozturk1871@gmail.com / 21.06.2012